Sevagram, Schakel B.V. en Vebego/Assist bundelen hun krachten op sociale wijkontwikkeling

Genoemde partijen zijn de drijvende kracht achter de sociale platforms SevagramConnect! en Elisehelpt. Zowel SevagramConnect! als Elisehelpt hebben beide afgelopen jaren  behoorlijke ervaring opgedaan bij het verbinden van mensen, zowel in de wijk (offline) als via hun digitale platforms (online).

Deze samenwerking sluit perfect aan bij sociale wijkontwikkeling en bij de implementatie van de participatiemaatschappij. Als één loket (onder de naam Connect) wordt hun online dienstverlening momenteel doorontwikkeld en wordt vooral offline (dus fysiek) waarde toegevoegd in de samenwerkingsverbanden met o.a. gemeenten, welzijns- en zorgorganisaties als het bedrijfsleven. Als voorbeeld: de oprichting en inzet van een wijkleerbedrijf waarbij studenten opgeleid worden en ervaring opdoen in informele zorg. Als gebruiker (burger, huurder, cliënt) maar ook als participerende organisaties (ondernemer, gemeente, zorgorganisatie, woningcorporatie) hoeft men niet langer te zoeken naar het juiste (digitale) kanaal om een succesvolle verbinding met de omgeving te maken (actieve koppeling van vraag en aanbod van reeds bestaande initiatieven binnen een gemeente/organisatie).

schermafbeelding-2016-11-13-om-09-30-50

Een (hulp)vraag stellen aan een buurtbewoner, een zorgorganisatie, woningcorporatie of gemeente? Met 1 druk op de knop interesse voor een bepaald onderwerp kenbaar maken? Als gemeente thematisch communiceren en verbinding krijgen met burgers? Als ondernemer producten en diensten als aanbod kenbaar maken bij duizenden potentiële klanten? Het samenwerkingsverband Connect staat hiervoor klaar.

Wordt men als (potentiële) gebruiker/participant graag gebeld of is er geen beschikking over internet? Geen probleem, Connect helpt u verder. Neem hiervoor telefonisch contact op met Schakel BV: 045 – 782 05 01.