Smeets Autogroep Ittervoort opent 5.000 m2 groot bestelwagen occasionterrein

Op dit terrein is een breed scala aan tweedehands Mercedes-Benz bestelwagens te vinden, allen voorzien van het kwaliteitslabel Used 1. Van donderdag 22 tot en met zondag 25 september wordt dit Used 1 terrein feestelijk geopend.

Het Used 1 terrein is opgezet om de klant altijd een passend voorstel te kunnen doen met kwalitatief volwaardige bestelwagens, waarbij de klant een ruime keus heeft uit zowel nieuwe als gebruikte Mercedes-Benz bestelwagens. Op het nieuwe terrein zijn alleen maar bestelwagen occasions met het officiële Mercedes-Benz keurmerk, Used 1, te vinden. Daarmee heeft de klant bij aankoop de zekerheden van een nieuw voertuig. Zo is  een bestelwagen maximaal vijf jaar oud, is de voertuighistorie bekend en is de bestelwagen vooraf gecheckt en goedgekeurd op 110 punten.

De opening zal gevierd worden met een aantal aantrekkelijke acties, niet alleen voor bestelwagens maar ook voor personenwagens. Heel Smeets Ittervoort viert namelijk feest gedurende het openingsweekend. Zo krijgt men twee jaar SterOnderhoud cadeau bij de aanschaf van een Used 1 bestelwagen, en één jaar SterService bij de aanschaf van een nieuwe bestelwagen. Met deze servicepakketten houdt de klant zijn of haar Mercedes-Benz bestelwagen voordelig en gemakkelijk in topconditie. Tevens worden er gratis checks aangeboden voor Mercedes-Benz personen- of bestelwagens en de Mercedes Me adapter kan worden geïnstalleerd. De Mercedes Me Adapter is beschikbaar voor bijna alle Mercedes-Benz  modellen met een bouwjaar van 2002 of later.

Gedurende het weekend is het ook mogelijk om kennis te maken met de verschillende Mercedes-Benz personenwagen modellen. Zo zijn de AMG Night Editions van de A-Klasse, B-Klasse, CLA-Klasse en GLA-Klasse aanwezig, waarbij het voordeel kan oplopen tot € 6.600. Ook kan er gedurende deze dagen kennis gemaakt worden met de zakelijk aantrekkelijke hybride modellen en kunnen de nieuwste modellen van Mercedes-Benz als eerste aanschouwd worden; de C-Klasse Cabriolet en de GLC Coupé. Dit alles vindt plaats onder het genot van een lekker hapje en een drankje.

Smeets Autogroep is officieel dealer van Mercedes-Benz personen-, bestel- en vrachtwagens. Het bedrijf bestaat al sinds 1929 en is gevestigd in Eindhoven, Venlo, Ittervoort, Heerlen en Maastricht.