Social Media Kerstworkshop

Ook pieken deze kerst? De mooiste dagen van het jaar staan weer snel voor de deur en daarom organiseert FB4 op dinsdag 21 november een workshop, geheel in kerstsfeer waarbij we nieuwe ontwikkelingen, tips en tricks op gebied van Facebook met jullie delen en jullie helpen het beste uit je kerstpromotie te halen!

Ongeacht hoeveel kennis je hebt, de info die we met je delen is voor ieder niveau en binnen elke bedrijfssector toepasbaar.

Wil jij dus leren hoe je je onderneming vóór de feestdagen nog extra onder de aandacht kan brengen middels social media? Hoe je je bestaande marketingstrategie kunt vertalen naar een social media strategie of wil je meer inhoudelijke kennis opdoen om social media zo resultaatgericht mogelijk in te zetten? Wees er dan bij!

Wanneer:
dinsdag 21 november

Tijd:
18:30 – 21:00 uur

Locatie
FB4| Social media professionals

Geerstraat 22 – 6411 NR Heerlen
(parkeren kan in Q-park Parkstad Limburg Theater gelegen
tegenover het kantoor)

Inhoud workshop
We pakken flink uit en delen graag o.a. onderstaande punten met je maar we houden er ook nog een paar als verrassing, het is immers kerst….. Nou ja, die middag in elk geval…

Wat mag je onder andere verwachten:

·       Veelgemaakte fouten die makkelijk voorkomen kunnen worden

·       Cross marketing

·       Nieuwe tips & tricks op gebied van Facebook

·       Hoe ziet jouw klant je?

·       Hoe val je op gedurende de feestmaand middels leuke acties en promo’s

Aanmelden + Kosten

Aanmelden kan tot 20 november via AANMELDEN.  Verzeker jezelf van een plek want er zijn maar een beperkt aantal plekken vrij om het zo persoonlijk mogelijk te houden.

De kosten bedragen € 99,- p.p. ex. BTW en servicekosten, incl. hapjes en drankjes en lesmateriaal.

www.fb4.nl/workshops