Aviation Valley, het gebied rondom Maastricht Aachen Airport heeft de hoge ambitie om naar 2025 uit te groeien tot een bruisende en economische toplocatie in de Euregio. Om dit te realiseren vormt een sterke samenwerking, tussen ondernemers, overheid, onderwijs en de omgeving, binnen 6 verschillende thema’s een hele belangrijke sleutel tot succes.

IT-tools voor beveiliging en mobiliteit
Zoals u wellicht weet zijn wij sinds 1991 gevestigd op Maastricht-Aachen Airport en voelen wij ons sterk betrokken bij dit gebied dat gekenmerkt wordt door hoogwaardige bedrijvigheid. Wij kunnen deze torenhoge ambitie dan ook alleen maar toejuichen. Dit doen we door een actieve rol te nemen binnen het thema Smart Innovations. Een thema met als doel om de handen in elkaar te slaan op het gebied van beveiliging en mobiliteit door de gezamenlijke toepassing van IT-tools. Dit thema ligt dicht bij onze business. Met onze expertise en kennis kunnen we aan dit thema dan ook een echte meerwaarde leveren.

Aviation Valley Hackathon voor het slimste bedrijventerrein van Europa
Het eerste initiatief is het aanjagen van de onderlinge samenwerking. Hiervoor organiseren wij op 16 april samen met Innervate een speciale hackathon voor studenten van Zuyd Hogeschool en Leeuwenborgh. Tijdens deze hackathon dagen wij hen uit om met out-of-the box ideeën te komen die de innovatiekracht in dit gebied moeten versterken en van Aviation Valley het slimste bedrijventerrein van Europa maken

Om eze hackathon kracht bij te zetten hebben we Burgemeester Christine van Basten-Boddin van de gemeente Beek gevraagd om de studenten die aan deze hackathon deelnemen, extra aan te moedigen en heel veel succes te wensen.

Meer info? Kijk op www.kreuze.nl