De Limburgse Sociëteit organiseert STUDIO GELUK: een bijzonder Limburgs Event

Op 5 oktober organiseert de vereniging de Limburgse Sociëteit (DLS) een heel bijzonder event. STUDIO GELUK: een spannende, spraakmakende, onvergetelijke, vernieuwende en wervelende avond met als thema ‘het Limburgs geluk’.

DLS heeft met behulp van het internetonderzoeksbureau Flycather uit Maastricht een representatief onderzoek uitgevoerd in de Provincie Limburg om te horen waar de Limburger gelukkig van wordt. De uitkomsten van dit provinciebrede onderzoek worden donderdag 5 oktober tijdens het event, wat in de Mondial Beek wordt georganieerd, gepresenteerd en toegelicht. Gedurende het programma worden veel dimensies van Limburgs Geluk op orginele wijze getoond en daarover in een De Wereld Draait Door setting met een aantal verrassende en hoog aangeschreven gasten aan tafel gesproken.

Hoe gaat u het Limburgs geluk ontdekken?
Wij ontvangen u met een hapje en een drankje om vervolgens samen met u de TV-studio in te duiken. Daar zal u deel uitmaken van een interactieve live-uitzending waar onze inspirerende gasten geïnterviewd worden door onze energieke moderator. De interviews worden pakkend ingeleid middels clips en spannende fact-checking.

Na de uitzending kunt u de gasten ontmoeten en sluiten we de avond af met hapjes en drankjes (geen diner).

Programma

  • 19.00 uur ontvangst door het bestuur
    met een hapje en drankje
  • 19.30 uur u neemt plaats in de Studio Geluk
  • 20.15 uur Studio Geluk programma met
    spraakmakende gasten
  • 21.15 uur meet & greet met hapjes en drankjes
  • 23.00 uur einde

Lokatie: Mondial, Beek

Wilt u samen met uw partner deelgenoot
Zorg dan dat u erbij bent! U kunt dit event bijwonen voor de prijs van €100 per persoon. Kaarten zijn verkrijgbaar via één van de leden, maar er zijn nog 60 kaarten beschikbaar voor vrije verkoop via de voorzitter Ruud Dullens (r.dullens@bluetea.nl).

Over De Limburgse Sociëteit
De Limburgse Sociëteit is in 2013 op initiatief van een vijftal ondernemers in Limburg gestart, waaruit in 2015 de gelijknamige vereniging is opgericht. De vereniging kent momenteel 16 leden en heeft tot doel om kennis en ervaringen van de leden onderling uit te wisselen. Deze kennis, en de positie van haar leden in het bedrijfsleven, wordt gebruikt om maatschappelijke uitdagingen, gericht op de Limburgse regio, op te pakken. Wij organiseren daartoe bijeenkomsten en bedrijfsbezoeken en realiseren daarnaast projecten waarin concrete doelgroepen in Limburg geholpen worden. Leden zijn op dit moment zijn Ruud Dullens Ger Gehlen Rob Schwillens Paul Op Heij Frenk Thewissen Ross Dupont Tom Dammann Burney Kreugel Lucien Schreurs Jeroen van der Burgt Jules stijnen Daniëlle Meens-Lataster Roel Kerckhoffs Leo Wijshoff, Lars Pacbier & Mieke Bougie