Succesvol referral programma leidt tot 600e medewerker ProfCore 

Medewerkers dragen familie, vrienden en kennissen aan als potentiële collega. Via deze referral heeft ProfCore in december de 600e medewerker in dienst mogen nemen.

In een krappe arbeidsmarkt is het een uitdaging de juiste mensen aan je bedrijf te verbinden. Middels het eigen referral programma verwelkomde ProfCore recent zelfs de 600e medewerker. Alexander is 26 jaar en werkt als Food Operator bij ProfCore.”Ik ben spontaan, flexibel en serieus in mijn werk, maar ook een ontzettend gezellige collega. Via een familielid kwam ik in aanraking met ProfCore. Ik wil graag blijven leren en bij ProfCore kan ik mezelf ontwikkelen’’ zegt Alexander.

Door eigen medewerkers als ambassadeurs van ProfCore op te laten treden, stimuleren we twee initiatieven in één keer. We binden en boeien onze eigen medewerkers én trekken kwalitatief goede kandidaten aan. De ambassadeurs helpen bekenden aan een nieuwe job èn ontvangen daarvoor een mooie beloning. Collega Yvon zag een match en heeft Alexander aangedragen:”Ik ken Alexander goed en weet dat hij een harde werker is met veel verantwoordelijkheidsgevoel. Hij beschikt over het ProfCore DNA en past goed binnen ons team’’.

Over ProfCore 

ProfCore ontzorgt bedrijven binnen de productie & logistiek middels de inzet van vakmensen. Op basis van een gezamenlijk plan kan ProfCore hele productieprocessen overnemen, turn-key projecten uitvoeren en teams van medewerkers onder eigen leiding en toezicht inzetten. ProfCore beschikt over een eigen cao en neemt alleen de bèste kandidaten aan, die in het bezit zijn van ‘t juiste DNA en de kernwaarden uitdragen. Medewerkers van ProfCore worden dusdanig opgeleid, dat ze klaar staan om optimale prestaties te leveren. Op dit moment heeft ProfCore 600 vakmensen in dienst in Zuid-Nederland en NordRhein Westfalen,