Summernightrun Sittard op 8 juli

Dit jaar organiseert Wilma Running in samenwerking met MovendiuM, A.V. Unitas en JCI Swentibold de eerste Summernightrun in én om het Fitland complex te Sittard. JCI Swentibold draagt goede doelen met een lokale besteding een warm hart toe. Middels de organisatie van dit sportieve evenement wil de stichting een mooie bijdrage leveren aan goede initiatieven. Een spannende, actieve dag vol uitdaging en plezier, maar ook een goede mogelijkheid om te netwerken. Deze dag is iedereen welkom.

JCI Swentibold

Junior Chamber International Swentibold, oftewel Juniorkamer Swentibold, bestaat uit een groep jonge, enthousiaste en ondernemende mensen die wonen en/of werken in de regio 046. Alle leden zijn tussen de 24 en 40 jaar jong en delen een het motto; “Learning by doing”. Dit wordt bereikt door het organiseren van evenementen, bedrijfsbezoeken, trainingen en het steunen van lokale goede doelen.

Een uniek hardloop evenement voor (vooral) jong en oud met 3 verschillende afstanden. Circa 1,25 km / 2,5 km en 5 km met stormbanen, ballenbakken en veel trappen (geen zand / of water) dwars door het Fortuna stadion inclusief businessruimtes en het Fitland complex. Deelnemen kan al vanaf 6 jaar!

De Summernightrun is een dag vol spanning, uitdaging en plezier voor de deelnemers. Natuurlijk wordt dit event ook gekoppeld aan een goed doel: Stichting Alzheimer Nederland.

Stichting Alzheimer

Alzheimer Nederland geeft al 30 jaar hulp en informatie aan mensen met dementie en hun directe omgeving. De Summernightrun sluit naadloos aan bij dit goede doel. De volledige opbrengst van dit evenement komt namelijk ten goede aan de stichting Alzheimer Nederland. Zij zullen deze bijdrage gebruiken voor belangenbehartiging en financiering van wetenschappelijk onderzoek werkt de stichting aan een betere toekomst, uiteindelijk zonder dementie.

 Voor inschrijving en meer informatie kijk op: www.summernightrun.com.