Terugblik Andi Experience Day: beleving en inspiratie in optima forma

Beleven en inspireren. Daar draaide het allemaal om tijdens de Andi Experience Day op vrijdag 30 juni. Zo’n 125 genodigden hebben tijdens deze feestelijke opening van het ‘nieuwe Andi’, in een informele setting kennisgemaakt met alle mogelijkheden die de grafische wereld hen tegenwoordig te bieden heeft. Frits Keulen, kijkt met trots terug op deze bijzondere dag.

Van leverancier naar strategische partner
“Bij Andi Smart Print Solutions zitten we niet stil en dat hebben onze gasten vandaag aan den lijve meegemaakt. Naast onze nieuwe naam hebben wij hen laten zien hoe wij van een traditionele drukwerkleverancier transformeren naar een strategische partner met een sterke focus op slimme printoplossingen. Als grafisch bedrijf dat variabele data omzet in communicatiemiddelen gaan wij de komende jaren voor onze klanten nog meer toegevoegde waarde leveren. Wij anticiperen daarbij op een verdere digitalisering, nieuwe technische mogelijkheden en de kansen die big data organisaties bieden.”

Je kunt proberen uit te leggen wat dit precies allemaal inhoudt maar echt tot de verbeelding gaat dit pas spreken als je het ook in de praktijk ziet. “Dat is nu exact wat wij met de Andi Experience Day voor ogen hadden”, legt Frits tevreden uit. “En aan de reacties van onze gasten te horen zijn we hier goed in geslaagd.”

Beleving en inspiratie langs experience route
Langs een uitgestippelde ‘experience route’ hebben de deelnemers de unieke mogelijkheden van print ter plekke ontdekt. Van kwalitatief offset drukwerk tot variabele data printing via de nieuwste inkjet rotatie techniek. Van grootformaat die print als nooit tevoren tot leven laat komen tot 3D printing. Hoe organisaties met variabele data printing en persoonlijke communicatie zorgen voor echte impact bij hun klanten en prospects, is tijdens de workshop ‘Think Personal’ haarfijn uitgelegd door onze partner Canon.

Techniek is één ding, maar zonder onze gedreven vakmensen bestond er geen Andi, benadrukt Frits Keulen. “De technische mogelijkheden en het vakmanschap staan uiteraard garant voor onze kwaliteit, maar net zo belangrijk is om te zorgen dat we blije medewerkers hebben en houden. Een vitale organisatie kan immers niet zonder vitale mensen. Het is op dit moment bij ons een actueel thema waar we intensief in investeren. Om dit belang te benadrukken hebben we rondom dit onderwerp een aparte workshop georganiseerd waar de deelnemers hebben kennisgemaakt met het unieke DNA van een ‘Andiaan’.”

Een terugblik in het speciale Andi Magazine
In het Andi Magazine dat wij speciaal voor deze dag hebben uitgegeven, tonen wij je de unieke mogelijkheden én voordelen van slimme printoplossingen en komen de verschillende onderwerpen aan bod die tijdens de Andi Experience Day de revue zijn gepasseerd.

Het speciale Andi Magazine kun je nu hier gratis downloaden.