The Journey of the Digital Experience

Laat u tijdens “The Journey of the Digital Experience” door onder andere Richard meevoeren en ervaar hoe de huidige MBO-er invulling geeft aan de digitalisering. Via ruim vijfentwintig workshops van studententeams krijgt u in zicht in het kennen en kunnen van de huidige student.

Het doel van “The Journey of the Digital Experience” is om de kloof tussen het bedrijfsleven en onderwijs te verkleinen. Dit wordt gedaan door het bedrijfsleven te laten zien wat de MBO-er allemaal kan. ICT is niet meer voorbehouden aan het ICT-lyceum. Het tijdperk van digitalisering is aangebroken. ICT is overal en het zal steeds verder doordringen in alle geledingen van de maatschappij. Iedereen zal steeds meer ICT-vaardig dienen te worden.

Wellicht bent u in uw organisatie al vaker tegen een uitdaging aangelopen waarvoor u nu geen tijd en/of middelen heeft of welke door een enkele medewerker tussen de bedrijven door geregeld moet worden. Een noodzakelijke vernieuwing van uw website, netwerk, gebruikersinstructies, of zelfs een (prototype) van een app. Deze en andere zaken, zoals bijvoorbeeld het jaarlijkse uitje of een open dag, kunnen onze studenten in hun leertraject voor u realiseren.

Uw toekomst bereiken we samen en is belangrijk voor onze studenten. De entree tot het event is gratis maar niet voor niks. Samen een toekomst bereiken betekent samen aan die toekomst werken. Wij verwachten dat u openstaat voor het leveren van minimaal één project/opdracht, het worden van een stagebedrijf of het geven van gastcolleges.

Een belangrijke speerpunt in digitalisering is Security.
Tijdens “The Journey of the Digital Experience” wordt ingezoomd op dit aspect, waarbij ook de afdeling Juridisch van Leeuwenborgh nauw betrokken is. De MBO-er wordt echter breder ingezet. Ook de organisatie en begeleiding van “The Journey of the Digital Experience” wordt ondersteund door de afdeling Evenementen en Toerisme van de sector Economie van Leeuwenborgh.

Datum: Vrijdag 2 februari 2018
Tijd: 10:00 – 16:00
Locatie: Brightlands Smart Services Campus, Smedestraat 2, Heerlen
Spreker: Richard van Hooijdonk
Toegang: gratis, maar wel even registreren

Mastering The Digital Era is een initiatief van ROC Leeuwenborgh in het kader van de Human Capital Agenda – ICT en kon niet tot stand komen zonder samenwerking met- en medewerking van Regitel, Brightlands, Arcus, Gilde Opleidingen, Provincie Limburg, Zuyd Hogeschool, KPN, KPMG, SBB.

WAARSCHUWING: Tijdens het event vinden LIVE HACKS plaats, wij adviseren u dan ook ten zeerste uw mobiele apparatuur UIT te schakelen!

Voor meer informatie omtrent de workshops gaat u naar www.digitalera.nl.
Of klik op onderstaande button om u direct aan te melden.