Tim Feijen 100% eigenaar Zuyver in dienstverlening Kerkrade

Sinds 2010 werd het bestuur van Zuyver gevormd door Michel van Dooren en Tim Feijen. Aan de samenwerking is een einde gekomen met als gevolg, dat Tim Feijen als 100% directeur-eigenaar van Zuyver in dienstverlening verder gaat. “Samen hebben Michel en ik, Zuyver gebracht waar het nu is. Het is nu tijd, dat ik  een volgende stap in de ontwikkeling van Zuyver ga zetten”, aldus Tim Feijen.

Voor Zuyver ziet Tim Feijen een mooie toekomst!  “Met een onverminderde passie wil ik mensen laten ervaren waar Zuyver voor staat en wat het is dat onze medewerkers iedere dag drijft. Ik sta voor wat ik doe en ben daar persoonlijk verantwoordelijk voor. Met een persoonlijke “touch” voor mens en klant!  Vanuit dat perspectief ga ik dan ook graag met geïnteresseerden in gesprek om ideeën, meningen en ervaringen te delen.

Tim Feijen

Voor het in Parkstad gevestigde schoonmaakbedrijf Zuyver, zijn bedrijfspanden, kantoorgebouwen, openbare ruimtes, scholen, kinderdagverblijven, sportcentra en laboratoria meer dan alleen maar een verzameling stenen. Het zijn uithangborden en visitekaartjes van organisaties en belevingen van de mensen die erin wonen, werken, leven en dromen. Zuyver begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om te vertoeven in een omgeving waar “alles goed voelt”. Stralend van schoonheid en frisheid. Vrij van vuil en ongedierte. Met ramen die ons een heldere blik op de wereld bieden. Met een beheer waar je op kunt bouwen en vertrouwen. Kortom: een omgeving waarin mensen zich geborgen en thuis voelen. Dat bereikt Zuyver door de inzet van een team van betrokken vakmensen, die de overtuiging delen dat schoonmaken meer is dan het hanteren van een poetsdoek en stofzuiger. Vakmensen die voortdurend weten dat ze werken aan de beleving van anderen. Dat is het werk van ZUYVER, een professionele dienstverlener met een persoonlijke “touch”.