Wij zijn Websignaal, klein in wie we zijn maar groot in wat we doen. Wij helpen bedrijven aan online succes! Dit doen we al sinds 2008. We zijn een gespecialiseerde Magento2 implementatiepartner in Maastricht. Serieuze webshops vragen om een serieuze aanpak. Is jouw webshop toe aan de volgende stap? Dan is dit het moment om contact met ons op te nemen.

Websignaal shops worden ontwikkeld in Magento2. Wat ons betreft, hét beste platform van dit moment. Open-source, flexibel, universeel en vernieuwend. We werken al enkele jaren met Magento en kennen het van binnen en buiten. We zijn in staat om de tools die Magento biedt aan te passen naar de wensen van onze klanten. Elk product vraagt om een eigen invulling. Elke klant is op zoek naar een karakteristieke shop. Of je nu een klein of groot productaanbod hebt, virtuele of tastbare producten aanbiedt, bedrijven of consumenten bedient, wijnen verkoopt of batcounters. Samen halen wij het beste uit Magento voor jouw bedrijf. Daarom zijn wij dé creatieve technische Magento-specialisten van het zuiden.

Maar hoe realiseer je nu een succesvolle webshop? Waar moet je als bedrijf rekening mee houden? Wat is Magento2 precies? En nog belangrijker: wat zijn de kosten? We leggen je dit allemaal vrijblijvend uit tijdens een goed gesprek, uiteraard met een lekker kopje koffie.

Websignaal | Burg Cortenstraat 37 | Maastricht | 043 – 711 45 42 | info@websignaal.nl

Bekijk onze website voor meer informatie www.websignaal.nl