Munco is een onderneming die actief is in de utiliteitsbouw, waarbij de nadruk ligt op staalconstructies en metalen dak- en wandbeplating. Met een kleinschalige organisatie worden projecten gerealiseerd waarbij vakbekwaamheid en betrouwbare uitvoering hoog in het vaandel staan. “Mooi strak” is daarbij ons uitgangspunt: met aandacht realiseren we werken waar we trots dit predicaat aan verbinden.

De meeste werken worden in het zuid/oosten van het land gerealiseerd. Het bedrijf is gevestigd in Asten. Door verdere groei van onze activiteiten zijn we op zoek naar een nieuwe collega die samen met ons de projecten die aan ons worden toevertrouwd, netjes tot een goed einde brengt. Daarvoor zoeken wij een montageleider.

Wat moet je doen?
Je bent verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van de werken. In de uitvoering geef je leiding aan de teams op de bouwplaatsen en bewaak je tempo en kwaliteit van het werk. Je bent een technische duizendpoot en het eerste aanspreekpunt voor leveranciers, personeel en opdrachtgevers. Je ondersteunt de totstandkoming van uitvoeringstekeningen aan de hand van de architectentekeningen. Je beoordeelt de detailleringen, maatvoeringen en uittrekstaten voor bestelling van de benodigde materialen. Je bereidt de uitvoering voor en ondersteunt de projectleider/voorman daar waar nodig tijdens de uitvoering van de projecten. Tevens ben je behulpzaam bij het opstellen van calculaties.

Wat moet je kunnen?
Je hebt minimaal MBO-niveau bouwkunde. Je bent bekend met AutoCad. Je bent een organisator met oog voor detail. Het werken in een klein team vraagt veel eigen initiatief en een grote mate van zelfstandigheid, flexibiliteit en stressbestendigheid.

Waarom werken bij Munco?
Bij Munco werk je met een klein team, met korte lijnen. In het bedrijf heerst een open en directe sfeer. Bij hard werken hoort een prima salaris. Daar bovenop bieden we aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden als je goed functioneert en we een goede klik hebben.

Interesse?
Schrijf een e-mail met je C.V. erbij naar ruud@munco.nl.
Voor meer informatie kun je ook even bellen met Ruud Poels: 0654 694 869.