De aantrekkende economie en de constante groei van het aantal zaken zijn daar debet aan.

De behoefte om het roer in het leven om te gooien en een keer iets heel anders te gaan doen, speelt bij verschillende eigenaren een rol. Ook kunnen gezondheidsredenen, naderend pensioen of andere privéomstandigheden ten grondslag liggen aan het te koop zetten van bedrijven. En soms vallen de inkomsten tegen, dat ook.

De markt biedt echter toekomst voor nieuwe formules vanwege de oplevende economie. Sinds het vierde kwartaal van vorig jaar zie je een duidelijke opleving. Banken, financiële instellingen en crowdfunders zijn weer bereid om in horeca te investeren.’’

Dé horeca-makelaar voor het zuiden en oosten van Nederland

Tonny Freriks Horeca-makelaars is een onafhankelijke horecamakelaar die sinds 1972 werkzaam is in het Zuiden en Oosten van Nederland en zich gespecialiseerd heeft in bemiddeling van horeca exploitaties en horeca onroerend goed. Ons werkgebied omvat de provincies Noord-Brabant, Limburg en Gelderland. Het team van Tonny Freriks Horeca-makelaars beschikt over 5 makelaars/adviseurs die werkzaam zijn in hun eigen regio. Zij hebben elk een eigen netwerk, kennis van onroerend goed, de horecamarkt en een gedegen horeca achtergrond. De jarenlange ervaring binnen ons bedrijf zorgt ervoor dat u voor alle facetten van het (ver)kooptraject bij Tonny Freriks Horeca-makelaars terecht kunt.

Wij staan voor u klaar met een compleet dienstenpakket:

  • bemiddeling bij aan- en verkoop van horecapanden en/of exploitaties
  • bemiddeling bij huur en verhuur van horecapanden en/of exploitaties
  • taxatie horeca onroerend goed
  • taxatie van bedrijfsexploitatie (inventaris en goodwill)
  • taxatie bedrijfsinventaris
  • taxatie huurwaarde
  • zoekopdrachten
  • startersbegeleiding

Het Rayon Limburg:

Vanaf eind 2016 ben ik werkzaam in de provincie Limburg. Nico Rooijmans is de naam, Horeca goeroe in hart en nieren en ex-horeca uitbater in het Limburgse. Actief ben ik aan de slag gegaan in het bemiddelen van Horeca-exploitaties en onroerende goederen. Tot op heden met succes! Vorig jaar heb ik alleen al 5 hotels mogen overdragen naar een nieuwe eigenaar.

Ik ben ‘n entrepreneur, proactief werken is mijn motto. Voor de komende jaren staan een aantal mooie projecten gepland waaronder Area-X in Roermond klik hier om het filmpje te bekijken!

Graag wil ik mijn diensten aanbieden aan ondernemers die toe zijn aan een nieuwe uitdaging of gewoon willen stoppen met ondernemen vanwege welke reden dan ook. Bij Tonny Freriks kun je terecht voor Verkoopbemiddeling, maar eveneens voor advies en begeleiding bij aankoop. Afgelopen jaar hebben we een aantal mooie aankopen succesvol mogen begeleiden! Ik sta de klant bij, haal emotie weg, geef advies en ben vooral “sparringpartner” voor de cliënt. Maar zeker zo belangrijk>de klant betaalt een goede prijs voor de aankoop! Ook heb ik ondernemers mogen adviseren en begeleiden m.b.t. een financiering.

Samenwerking is het motto, met iedereen die opereert in de horeca branche! Aftersales staat bij Tonny Freriks Horeca-Makelaars hoog in het vaandel.

Ik laat me graag regelmatig zien in de door mij bemiddelde ondernemingen, en zal bij eventuele onvoorziene conflicten ‘n standpunt innemen!

Graag komt ik vrijblijvend bij u langs om mogelijkheden te bespreken.

Nico Rooijmans
Tonny Freriks Horeca-Makelaars
06-51243838
http://www.tonnyfreriks.nl
nico@tonnyfreriks.nl