Wijk eens af van de standaard geef-momenten en verras uw relaties of collega’s eens met een smakelijke verrassing in de paastijd. De overheerlijke chocolade van Rousseau uit Sittard.

Het is steeds minder vanzelfsprekend dat tradities blijven in de huidige tijd. Des te belangrijker om juist te proberen ze wel in stand te houden. Vroeger kregen veel medewerkers in de Paastijd een kleine smakelijke chocolade verrassing vaak in de vorm van een gevuld ei van chocolade als dankjewel voor hun inzet. En extra waardering was er dan als het die bekende overheerlijke en duurzame chocolade van Rousseau betrof. Een kleine geste met een grote impact. Zelfs klanten of goede relaties waarderen een chocolade paasverrassing.

Een uniek moment dus om medewerkers extra te motiveren of om zakenrelaties op een onverwacht moment in het voorjaar als opmaat naar een prettige en succesvolle samenwerking.

Logobonbons in gepersonaliseerd doosje

Graag presenteren wij u ons nieuwste chocoladeproduct waarmee u uw organisatie smakelijk en opvallend onder de aandacht kunt brengen in de vorm van 12 logobonbons van witte chocolade met praliné-vulling. De binnenzijde en de sleeve van het doosje zijn gepersonaliseerd naar wens samen te stellen. Wij maken graag een maatwerk voorstel voor uw zakelijke bestelling.

Verras uw collega’s of relaties daarom dit jaar met de overheerlijke paaschocolade van Rousseau uit Sittard. Uiteraard in een sfeervolle verpakking met uw persoonlijke bericht of logo. Maar ook een op uw verzoek samengesteld pakket.

Loop gerust eens binnen in een van onze winkels of daag ons uit via 046 – 451 92 82 of info@rousseau.nl.

U verbaast zich over onze snelheid en flexibliteit om uw gewenste chocolade te maken en leveren.

Laat u op onze website inspireren door onze Paaschocolade en logobonbons. 

Klik HIER  en HIER voor meer informatie