Wie durft? Hack4SmartServices Hackathon | 24-25-26 november Heerlen

Provincie Limburg werkt continue aan de ontwikkeling van oplossingen voor de mobiliteit in Limburg. Voor nu en voor de toekomst. Innovatie, ruimte voor experimenten, maar vooral ook samenwerking met anderen spelen in dat proces een grote rol.

In dit kader organiseert provincie Limburg in samenwerking met de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen een hackathon met als thema ‘Mobility as a Service’.

Doe mee op 24, 25 en 26 november
Tijdens de hackathon pakken studenten en professionals een challenge aan met behulp van technologie. In teams van 4 tot 6 personen wordt gewerkt aan een proof-of-concept en aan een business plan. Gedurende het weekend zijn er coaches die helpen met verschillende aspecten: het gebruik van slimme technologie, experimenten, data analyseren, software schrijven, zaken doen en het idee pitchen aan de jury. Dit alles gebeurt binnen een periode van 48 uur. De winnaars van de hackathon worden beloond met spectaculaire prijzen. Schrijf je in via www.hack4smartservices.com.

Kom naar de finale!
Op zondag 26 november zullen de deelnemende teams hun oplossing pitchen in het Forum van de Brightlands Smart Services Campus. Welke teams hebben de beste ideeën en maken kans op een podiumplaats?

De pitches vinden plaats tussen 15.30 en 17.30 uur. Om 18.00 uur maakt de jury de winnaars bekend. Wil jij bij de finale zijn? Klik dan HIER om je in te schrijven.