Wiertz Company heeft in samenwerking met Goal043 ‘All Aboard Now’ gelanceerd. Deze onboarding game richt zich op het boeien, binden en informeren van (nieuwe) medewerkers in de periode vanaf kennismaking tot en met de eerste werkweek.

Effectief aan de slag op dag 1
De All Aboard Now-game zorgt er voor dat (nieuwe) medewerkers al vóór de eerste werkdag betrokken raken bij de organisatie. Zo leren ze op een interactieve manier meer over de structuur van het bedrijf, komen ze er achter wie welke functie heeft binnen de organisatie en doen ze spelenderwijs kennis op van belangrijke regelingen en procedures. Alles met het doel om zo effectief mogelijk aan de slag te gaan op de eerste werkdag.

Verder verbeteren van de dienstverlening
Managing Director Roger Holtus ziet de lancering van All Aboard Now als een logische stap in het nog verder verbeteren van de dienstverlening van Wiertz Company. ‘All Aboard Now zorgt ervoor dat medewerkers zich sneller welkom en van waarde voelen bij hun nieuwe werkgever. Met behulp van de game worden ze klaargestoomd voor een nieuw avontuur vol interessante taken en persoonlijke contacten. Innovatie als aanvulling op oprechte aandacht. Dat is echte vooruitgang.’

Meer informatie over de All Aboard Now-game is te vinden op: www.wiertzcompany.com/allaboardnow