WijLimburg Achtergrond special Financieel, 24 april

WijLimburg Achtergrond de zakelijke bijlage in De Limburger, staat op 24 april in het teken van financieel. In deze  special brengen wij een groot zakelijk lezerspubliek op de hoogte van trends en ontwikkelingen uit uw vakgebied. In deze Financiële Special is er uiteraard ruimte gereserveerd voor bedrijven om zich te presenteren.

Tussen de vluchtige communicatiekanalen anno 2018 door is het belangrijk om als bedrijf een authentiek imago op te bouwen. WijLimburg Achtergrond is daar bij uitstek voor geschikt!

Heeft u interesse of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Bekijk hier de mogelijkheden of neem contact met ons op, we hebben voor elk bedrijf een passende mogelijkheid om zich te presenteren in WijLimburg Achtergrond special Financieel. Stuur een mail naar advertentie.wijlimburg@concentramedia.nl. Bellen kan natuurlijk ook met Pascal Niessen 06-81701177, Suzanne Wagener 06-82279844 of Peter Eberson 06-55932918.

Over WijLimburg:
WijLimburg is hét toonaangevende platform voor ondernemend Limburg. Dagelijks informeert, verbindt en inspireert WijLimburg de Limburgse ondernemer om nog succesvoller te kunnen ondernemen. WijLimburg is van en voor Limburgse ondernemers. Want, ondernemen doe je niet alleen.