U bent ondernemer. U weet waar u over praat. Kent het klappen van de zweep. Uw ervaring, uw kennis en uw expertise deelt u graag met anderen. Want u weet hoe leuk het is om geïnspireerd en uitgedaagd te worden. Want dat is wat ondernemers willen; elke dag plussen, steeds weer iets nieuws proberen.

In WijLimburg Magazine leest u verhalen over ondernemers. U ervaart hoe zij het doen, leert van de vragen en uitdagingen die zij tegenkomen. U leert de man of vrouw achter de ondernemer kennen.

WijLimburg Magazine biedt u de kans om ook uw verhaal met een ondernemend lezerspubliek te delen. Om een expertstatus op te bouwen, om uzelf als ondernemer in de spotlight te zetten. Want hoe bescheiden u misschien ook bent, ook uw ondernemersverhaal inspireert en prikkelt anderen. Door uw verhaal in WijLimburg Magazine te delen, treft u meteen het juiste publiek. U gaat dus recht op uw doel af, precies zoals een echte ondernemer dat het liefste doet.

WijLimburg Magazine komt twee maal per jaar bij ruim 20.000 ondernemers onder de aandacht. Daaronder 5.000 ondernemers die zelf hebben aangegeven dat ze WijLimburg Magazine graag per post ontvangen. Ze kijken dus uit naar uw verhaal. 5.000 exemplaren worden verspreid op leestafels bij ondernemers ontmoetingsplekken, 17.000 abonnees van de nieuwsbrief ontvangen het magazine digitaal en het is online terug te vinden op onze website met ruim 68.000 bezoekers per maand.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? KLIK HIER

Wilt u net als al die andere ondernemers het WijLimburg Magazine per post ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in: