WijLimburg en Bospop nodigen ondernemers graag uit voor het Bospop Business Event op vrijdag 13 juli aan de vooravond van Bospop. Na enkele jaren van afwezigheid staat dit zakelijk netwerkevenement dit jaar terug op de agenda. Natuurlijk hebben we iets bijzonders in petto.

We ontvangen u allereerst op ons skydeck met uitzicht over het Bospop festivalterrein. In onze tent spelen op dat moment al classic tribute bands voor duizenden bezoekers en dat geeft natuurlijk een fantastisch uitzicht. Op het skydeck serveren we vervolgens een lopend buffet en kunt u informeel netwerken met de andere deelnemers.

Na het eten start de lezing van Brian Griffin, een van de invloedrijkste popfotografen van zijn generatie. Griffin bracht 20 boeken uit en had 50 solo exposities in praktisch alle vermaarde musea in de wereld. Tijdens Bospop exposeert Griffin 50 van zijn mooiste foto’s en in zijn (Engelstalige) lezing deze avond zal hij meer vertellen over zijn werk met vele leuke anekdotes over zijn ontmoetingen met wereldsterren.

Aansluitend volgt een rondleiding over het festivalterrein waarbij we natuurlijk alle ins en outs over ons festival vertellen. Tot slot komen we terug op het skydeck voor een netwerkborrel waar de hapjes en drankjes klaar staan. Omstreeks 22.00 uur eindigt het officiële programma maar natuurlijk bent u van harte welkom om de echte festivalsfeer te proeven tijdens het gratis toegankelijke vrijdagavondprogramma in de tent waar op dat moment The Vipers (beste Queen coverband) en Sympho Classics nog optreden.

Wij ontvangen u graag op vrijdagavond 13 juli om 18.30 uur op het skydeck van het Bospop festivalterrein aan de Riviereweg te Weert. Het programma van de avond is als volgt:

18.30 Ontvangst
18.45 – 19.15 Lopend buffet
19.15 – 19.50 Lezing popfotograaf Brian Griffin
19.50 – 20.15 Pauze
20.15 – 21.00 Rondleiding
21.00 – 22.00 Netwerkborrel

22.00 Einde

Deelnemen?
Bospop biedt deze zakelijke netwerkavond incl. lopend buffet aan voor een all-in bedrag van slechts € 39,50 p.p. excl. btw. Kortom u kunt de gehele avond in een prettige ambiance op een unieke locatie netwerken terwijl wij zorgen voor de hapjes en de drankjes.

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bestel daarom snel uw kaarten op: www.bospop.nl/bbe