Zakenvrouw Elske Doets en Camille Oostwegel sr. spreken over de geheimen van inspirerend zakendoen

De bijeenkomst, die in het teken staat van reizen naar en zakendoen met en in de Verenigde Staten, wordt gehouden op Château St. Gerlach in het Valkenburgse kerkdorp Houthem. Op dit fraai gelegen kasteelcomplex in de Limburgse heuvels werden in de loop der tijd talloze bijzondere gasten ontvangen, onder wie de Amerikaanse president George W. Bush en zijn echtgenote Barbara en zanger Bruce Springsteen.

De combinatie tussen zakenvrouw Doets, eigenaresse van Jan Doets America Tours uit Heerhugowaard en de hospitality-ondernemer Oostwegel kan met recht uniek worden genoemd. Beiden koppelen ze zakelijke durf aan een opvallende creativiteit in combinatie met een hoge mate van servicegerichtheid en gastvrijheid. De manier waarop de twee topondernemers hun kwaliteiten weten te vermarkten is een voorbeeld voor velen.

Camille Oostwegel is de man achter de Oostwegel Collection, een ‘verzameling’ hoog aangeschreven toprestaurants en eersteklas hotels in Zuid-Limburg, waarvan Château St. Gerlach in Valkenburg en Château Neercanne in Maastricht (‘de geboorteplaats van de euro’) de twee bekendste zijn.

Het is voor het eerst dat Elske Doets als Zakenvrouw van het jaar in Limburg spreekt. Doets heeft zich de afgelopen maanden als Zakenvrouw van het Jaar sterk gemaakt voor de positie van jonge vrouwen in het bedrijfsleven. Het heeft onder andere geleid tot de oprichting van de Young Lady Business Academy, waarbij ze geheel belangeloos jonge vrouwen helpt bij hun ontwikkeling tot zakenvrouw en maatschappelijk leider.

Zakenvrouw Doets heeft een innige band met Limburg. ,,Als ik in Nederland op vakantie ga, dan is het steevast naar Maastricht. Gastvrijheid zit in het DNA van die provincie en de concepten van Camille Oostwegel zijn uniek. Wat hij heeft neergezet is van internationale allure en kent zijn weerga in Nederland niet. Hij is een voorbeeld voor velen. Daarom vind ik het zo fantastisch dat we samen het podium op stappen.”

Ook voor Camille Oostwegel is de samenwerking bijzonder. ,,Ik heb Elske Doets in maart vorig jaar ontmoet in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk waar zij tot Zakenvrouw van het jaar gekozen werd. De afgelopen tijd heb ik haar leren kennen als een inspirerende onderneemster die op een bijzonder gedreven manier opereert in het topsegment van de markt. Net als de Oostwegel Collection streeft ze naar het bieden van gastvrijheid op het allerhoogste niveau. Onze band wordt nog eens versterkt doordat we het allebei op onze eigen manier leuk vinden om te werken met en voor de Amerikaanse markt.”

De workshops die worden gehouden op 27 en 28 januari vallen samen met Doets Luxury Travelweekend, waar Jan Doets America Tours neerstrijkt in het decor van het landgoed bij Château St. Gerlach. Zo zijn er naast de workshops van Doets en Oostwegel lezingen te beluisteren over diverse luxe bestemmingen in de Verenigde Staten.

Het Doets Luxury Travelweekend vindt plaats tussen 10.00 en 15.00 uur. Voor de eerste tweehonderd aanmelders wordt er een gratis lunch geserveerd bereid door de koks van de Château St. Gerlach. Inclusief een glas Veuve Clicquot, de sponsor van de Zakenvrouw van het Jaar.

Aanmelden? klik op de link: www.jandoets.nl/doets-luxury-travel-weekend/