ZZP’er? Kom naar hét gratis ZZP-evenement van WijLimburg en Rabobank op 31 oktober

Het thema van de avond is: De ZZP-er en de digitalisering.  Er zijn twee sprekers die de gasten op de hoogte brengen van de nieuwste digitale ontwikkelingen voor ZZP-ers. Over de boekhouding bijvoorbeeld. Dat kost tijd, geld en geeft vaak stress. Tellow is een slimme boekhoudkundige oplossing voor ZZP-ers. Voortaan doet de ZZP-er de boekhouding makkelijk tussendoor. Tellow is een initiatief van Rabobank.

Contentmarketing

Het online marketing speelveld is omvangrijk en complex. Daarentegen is de noodzaak om als bedrijf online aanwezig en actief te zijn nog nooit zo groot geweest. Maar hoe pak je als ZZP’er contentmarketing aan? De specialisten van Walnut.Marketing geven deze avond inzichten.

Deelname aan deze boeiende avond is gratis voor ZZP’ers. Wel dient u zich in te schrijven zodat we weten hoeveel gasten we kunnen verwachten. Inschrijven kan HIER. De avond vindt plaats op dinsdag 31 oktober in het Adviescentrum van de Rabobank Westelijke Mijnstreek aan de Bergerweg 49 in Sittard.

U bent op 31 oktober vanaf 19.00 uur van harte welkom. Het programma start om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Na afloop nodigen we u graag uit voor een hapje en een drankje.

Namens WijLimburg en Rabobank van harte welkom op deze inspirerende avond!