Baat bij fitheid:

Het ondernemerschap stelt continue hoge eisen. Het is geen ‘9 tot 5 baan’, maar een doorlopend proces dat aandacht en alertheid vereist. Om als ondernemer te slagen zijn een mentale en fysieke fitheid dan ook van groot belang.

In het nieuw opgerichte netwerk “Baat bij fitheid” (BBF) erkennen wij dit belang. In een viertal sessies over een periode van een jaar bieden wij aan de deelnemers een programma dat aandacht besteedt aan het credo “ondernemen is topsport”. Het programma laat dan ook een mix zien van inhoudelijke onderwerpen, topsporters/sport en netwerken.

De deelnemers zijn ondernemers met de wil om te slagen en de drive om het beste uit zichzelf en hun onderneming te halen. Een onderdeel van dit slagen is de wetenschap dat een netwerk van gelijkgestemden je verder kan brengen in de te behalen doelen. Ieder netwerk kan wat dat betreft een bijdrage leveren in het ondernemerschap, BBF combineert de netwerkgedachte met ons credo “ondernemen is topsport”.

Iedere bijeenkomst zal deels onder de constante begeleiding staan van een Personal Trainer van PTX en deels vanuit Baat accountants & adviseurs door Roger Geijselaers en Frank Munnecom.

Er kunnen 16 ondernemers deelnemen aan het BBF-seizoen 2017/2018. De kosten van het seizoen bedragen € 250,00 excl. btw. Aanmelden kunt u doen door voor 1 november 2017 het aanmeldformulier in te vullen op deze website. Nadere informatie wordt bekend gemaakt na uw aanmelding.

Wij hopen jou te kunnen begroeten samen met 15 andere ondernemers op weg naar een volgende top!

www.baat-events.nl/fitheid

 

Andere berichten van Baat accountants & adviseurs: