Baat en Jovo lanceren SFG:

Baat accountants & adviseurs en Jovo Sports Management lanceren Sports & Finance Group

Sports & Finance Group is het nieuwe adviesbureau voor sporters en sportorganisaties. Sporters en sportorganisaties worden volledig ontzorgd op het gebied van management, fiscaliteit, juridisch en financiële planning. Het team achter SFG stelt sporters in staat zich te concentreren op hun carrière. Diverse sporters en organisaties hebben zich al aangesloten bij SFG.

Sports & Finance Group is een initiatief van Frank Munnecom (Baat accountants & adviseurs) en Joep van de Voort (Jovo Sports Management). Joep van de Voort: “Door de liefde voor de sport zijn ze zo ver gekomen. Maar er komt een punt dat de buitenwereld aandacht wil van deze sporters. Daarom ontzorgen wij sporters op alle zakelijke gebieden zodat het talent zegeviert.”

Frank Munnecom: “SFG is dé financieel expert in de topsport. Omdat wij ons alleen richten op deze specifieke branche kunnen we onze services afstemmen op de behoeften van sporters en organisaties. Onze liefde voor sport zullen wij nooit onder stoelen of banken steken. Onze expertise zal de sporters nooit in de steek laten.”

Andere berichten van Baat accountants & adviseurs: