Baat wordt lid van Geneva Group International (GGI):

Het lidmaatschap van GGI stelt Baat nog beter in staat om de internationale ambities van cliënten wereldwijd op te volgen.

Baat accountants & adviseurs, met vestigingen in Maastricht, Sittard, Roermond, en Maasmechelen (B) heeft in het kader van verdere optimalisering van haar dienstverlening op het internationale vlak ervoor gekozen om zich aan te sluiten bij GGI.

GGI is een wereldwijd vertakt netwerk van accountants-,  advies-, en advocatenkantoren, en is het grootste internationale netwerk van onafhankelijke kantoren ter wereld. Thans zijn er wereldwijd 566 leden aangesloten, met in totaal zo’n 27.000 medewerkers en een omzet van meer dan 5 miljard euro (2016).

Het lidmaatschap van GGI stelt Baat nog beter in staat om de internationale ambities van cliënten wereldwijd op te volgen. Het keurmerk ‘GGI’ garandeert daarbij dat cliënten eenzelfde professionele aanpak mogen verwachten als ze van Baat gewend zijn. Het GGI lidmaatschap zal door de intensieve contacten tussen de leden bovendien de gestage groei van de internationale adviespraktijk een extra impuls geven.

Kijk voor meer informatie op www.ggi.com en www.baat.nl.