BReed powered by Baat!:

Wanneer talent en ervaring samenwerken mag je vakmanschap verwachten. Met deze gedachte in het achterhoofd hebben Baat accountants & adviseurs en BReed Juridisch advies en Incasso BV hun energie gebundeld en gaan gezamenlijk verder als Baat Incasso Services B.V.

Baat Incasso Services staat voor u klaar om samen met u openstaande vorderingen te incasseren. Wij incasseren de vordering op een kwalitatief hoogwaardige manier. Dit betekent dat wij de klantrelatie tussen de opdrachtgever en zijn debiteur hoog in het vaandel hebben staan, samen toewerken naar een oplossing en proberen de vordering buiten de rechtbank succesvol te incasseren. Door ons effectieve systeem heeft de klant volledig toegang en inzicht in het dossier en is volledige transparantie van onze werkzaamheden gegarandeerd.

De dossiers worden vanaf de waarschuwingsbrief tot en met een (mogelijke) procedure door een jurist behandeld. Op deze manier is één specialist van A tot Z bij het dossier betrokken.

Waarom Baat Incasso Services uw partner in incasso’s is?

·         Wij komen op afspraak naar u toe.

·         Uw klantrelatie met de debiteur staat voorop.

·         Een no-nonsense incassotraject bestaande uit 3 brieven, meerdere malen telefonisch contact en een advies over een eventueel vervolgtraject.

·         Direct online inzicht in al uw incassodossiers.

·         Een jurist die uw dossiers behandelt, uw vragen beantwoordt en u bijstaat in (mogelijke) procedures.

·         Lage opstartkosten en een complete service.

 

Bent u nieuwsgierig naar onze scherpe tariefstelling en wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak met Britt Robijns via info@baat-incasso.nl of +31 475 729 246.

 

Andere berichten van Baat accountants & adviseurs: