Even voorstellen:

Sinds de start van WijLimburg zijn juridische columns een vaste waarde. Vanaf maart 2018 nemen de advocaten van Thuis Partners Advocaten het stokje over.

Wie zijn Thuis Partners Advocaten?

Thuis Partners Advocaten is gevestigd in Heerlen en Maastricht. De circa 20 advocaten van Thuis Partners werken met name voor ondernemingen, overheden en instellingen. Vooral in Limburg, maar via onze nationale en internationale netwerken ook ver daarbuiten. Sinds de oprichting van ons kantoor bijna 50 jaar geleden is het motto “Thuis in zaken, partners in business”. Wij stellen ons ten doel uw sparringpartner te zijn in risicobeheersing en conflicthantering.

Vanuit die gedachte willen we ook de columns op Wij Limburg schrijven. We willen u als ondernemer breed informeren over de wijze waarop zaken slimmer geregeld kunnen worden, gecalculeerd risico genomen kan worden en – als er toch wrijving ontstaat – het (dreigende) conflict gehanteerd kan worden. Dat doen we op alle terreinen die voor de ondernemer relevant zijn.

Al onze secties zullen dan ook op deze plek een bijdrage gaan leveren. We schrijven derhalve niet alleen over het financieel recht, maar over alles wat u als ondernemer zowel zakelijk als ook privé juridisch bezig houdt. Daarbij informeren wij u over actuele ontwikkelingen in de wetgeving, rechtspraak en rechtspraktijk.

Thuis Partners zet ook sterk in op andere vormen van geschilbeslechting zoals mediation, arbitrage of bindend advies. In onze columns zullen wij u dan ook laten zien dat er vaak ook andere oplossingen zijn voor een geschil dan de gang naar de rechter.

Tot slot komen er met regelmaat onderwerpen met juridische relevantie in het nieuws. Wij zullen het zeker niet nalaten deze te voorzien van actueel commentaar.

Wij kijken er dan ook zeer naar uit, ten minste wekelijks een nieuwe column het levenslicht te laten zien die u als ondernemer inspireert over de wijze waarop wetten en regels niet alleen een risico voor u vormen, maar ook juist kansen bieden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dimitry Aertssen

Andere berichten van Thuis Partners Advocaten: