Finalisten Battle of the Unicorns zijn bekend!:

Dit heeft gezorgd voor een energieke avond waarbij ondernemerschap door Baat accountants & adviseurs echt op de kaart is gezet. Waar de Unicorns in de voorronde slechts twee minuten mochten pitchen, is er in de halve finale een volledige campagne gevoerd. De avond startte dan ook met het uitroepen van de finalist op basis van voorkeursstemmen; Wingman, vertegenwoordigd door Jos Dohmen en Dejan Janevski. Dagvoorzitter Wendy Volker (Baat) en Juryvoorzitter Roberto Lanckohr (ING) legde de overige Unicorns het vuur aan de schenen tijdens een diepte interview.

Na een intermezzo ingevuld met een debat over ondernemen tussen tweede kamerkandidaten: Chantal Nijkerken (VVD), Ton Heerschop (SP), Joost Reinaerts (PvdA) en Mustafa Amhaouch (CDA), benoemde Roberto Lanckohr Gaspard Jaspars van Sjoprz tot de tweede finalist. Tenslotte bezorgde het publiek Christian Wauben van VR-Studio het laatste ticket naar de finale.

Na een zeer geslaagde avond kijkt organisator Baat accountants & adviseurs uit naar de laatste ronde van de Battle en wil alle Unicorns feliciteren met hun fantastische prestaties. De drie finalisten zullen op 12 juni 2017 het voor een laatste keer tegen elkaar opnemen voor de felbegeerde titel “Unicorn van Limburg 2016-2017” en een “Succes-pakket” ter waarde van € 10.000,-.

Benieuwd naar de foto’s?. Klik HIER

Nieuwsgierig naar het vervolg? Houdt dan www.baat-events.nl in de gaten voor de opening van het aanmelden voor de finale!

Andere berichten van Baat accountants & adviseurs: