Ivengi.com viert 15 jaar optimaal digitaal:

Time flies when you’re having fun; op 12 september bestaat Ivengi.com officieel 15 jaar! Ivo Maas en Guido Wintjens startten Ivengi.com ooit aan de keukentafel en zijn inmiddels uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke software en internetbureau van Limburg, met vestigingen in Maastricht en Eindhoven. Met 35 medewerkers maken zij het verschil op de Limburgse maar ook nationale ICT markt. Voor Ivo en Guido is het motto ‘samen is beter’, succes zit namelijk in de combinatie van mens en techniek. Het Ivengi-team is uniek samengesteld en dat is de kracht!

Succesvolle projecten
Waar Ivengi ooit begon met het ontwikkelen van websites voor organisaties, is de focus inmiddels verschoven naar totale digitale oplossingen in de breedste zin van het woord. Het leven efficiënter en leuker maken, door complexe systemen gebruikersvriendelijk en inzichtelijk te maken. Enkele voorbeeldprojecten van Ivengi zijn het volgen van alle bussen in Nederland op basis van GPS-posities en het effectiever maken van busritten. Het samenvoegen van duizenden hotelkamers, vluchten en huurauto’s, zodat ze tegelijk online geboekt kunnen worden. Het doorzoeken van wetteksten middels een complexe zoekmachine. Diverse mobiele apps voor onder andere zorginstellingen.

Toekomst
De komende jaren zullen we veel veranderingen gaan zien in hoe we met elkaar omgaan. Hierin gaan onder andere onderwerpen en technieken zoals Big Data, Datavisualisatie, Smart City, Smart Mobility, Sensoren, Internet of Things en Internet of Everything, 3D printing en Blockchain, een rol spelen. Ivengi zal ook hierin weer een rol op zich gaan nemen richting het bedrijfsleven en organisaties, zodat het Limburgse en Nederlandse bedrijfsleven kan innoveren, groeien en concurreren in een steeds internationaler en competitiever wordende wereld.

Guido Wintjens en Ivo Maas hebben veel zin in de steeds veranderde digitale toekomst die hun te wachten staat. En hopen ook de komende jaren nog vele succesvolle projecten met hun klanten te creëren.

Voor meer ivengi zie www.ivengi.com

Andere berichten van Ivengi.com: