Gezonde groei bij Stadion Uitzenden:

We staan aan de vooravond van het behalen van onze volgende mijlpaal. Het 10-jarig bestaan is aanstaande en daarbij is 1 juli 2017 een belangrijke datum. Wij groeien gestaag maar wel met gezond verstand, geeft Haiko Salzmann aan.

Uitbreiding in vestigingen

Onze eerste vestiging in Roermond is afgelopen jaar reeds verhuisd en in een nieuw en modern jasje gestoken. Naast de drie vestigingen in Roermond, Sittard en Kerkrade openen wij per 1 februari een nieuwe vestiging in Venlo. Daarnaast zijn we hard bezig met een locatie in Maastricht die in het najaar opent, zo vertelt Ralph Schaepkens.

Personeel

Groei in vestigingen betekent ook groei in personeel. Onze kernwaarden en onze cultuur is daarbij het meest belangrijkste, zegt Pascal Dassen. Medewerkers die met plezier aan de slag zijn, is voor ons een groot winstpunt. Hun mening of idee telt en dat waarderen wij enorm.

Door de groei zijn wij nog op zoek naar versterking op onze kantoren in Sittard, Roermond en Venlo.

Mensen die aan de slag willen als intercedent of kantoormanager kunnen nog reageren.

Toekomst

Wij mogen stellen dat wij gezien worden als een kwaliteitsbureau. Onze klanten waarderen de actuele kennis en ervaring op het gebied van wet- en regelgeving en met name de toepassing daarvan. Het MKB vertegenwoordigt een groot deel van onze klandizie, maar tegelijkertijd vinden ook steeds meer gesprekken plaats met grotere bedrijven. Uitbreiding kan ten koste gaan van deze kwaliteit, maar dat bewaken wij natuurlijk.

Ook flexwerkers profiteren van onze werkwijze. Zij kunnen rekenen op goede begeleiding en niet onbelangrijk; de juiste salariƫring. Wij zien overigens in elke branche een sterke toename in personeel op dat gebied, omdat men bij ons krijgt wat men verdient.

Werk beleef je! En dat laten we merken.

Wij doen er alles aan om de kwaliteit te waarborgen en geloven in onze kernwaarden. Met een betrouwbare en no-nonsense aanpak met een vleugje humor zijn we klaar voor de komende jaren.

 

Andere berichten van Stadion Uitzenden: