Innovencio en Baat Accountants & Adviseurs gaan samenwerking aan:

Regionale innovatiekracht gestimuleerd door partnership Baat accountants & adviseurs en subsidiespecialist Innovencio. Het Limburgse accountantsbureau Baat gaat een partnership aan met subsidiespecialist Innovencio. Doel van deze samenwerking is om de innovatiekracht in Limburg te stimuleren en mkb-ondernemers een vliegwiel te geven om verder te kunnen ontwikkelen.  Het samenwerkingsverband tussen Baat en Innovencio is onlangs beklonken.

Het bevorderen van de Limburgse economie en de regionale ondernemerschap gaat zowel Baat als Innovencio aan het hart. Beide partijen zijn nauw betrokken bij de regio. Baat heeft meerdere vestigingen in de provincie en bedient ondernemers op onder meer financieel gebied, zoals de administratie en jaarrekeningen, belastingadvies en –aangiftes, juridisch gebied en pensioengebied. Partner Frank Munnecom: “De regio kent veel (grensverleggende) mkb-ondernemers met innovatieve ideeën. Subsidies en deskundig advies kunnen hen helpen om plannen voor innovatie te realiseren. Als financieel adviseur van deze ondernemers willen wij dat ondernemers met al hun financiële vragen bij ons terecht kunnen, dus ook met vragen over subsidieadvies. Zo wordt de regionale innovatiekracht naar een hoger plan getrokken.”

Om als accountantskantoor onafhankelijk te blijven, zocht Baat een sterke samenwerkingspartner om de Limburgse ondernemers van gedegen subsidieadvies te voorzien. Innovencio bleek de geschikte partner om deze ambities te realiseren. Het bureau is een toonaangevende subsidiespecialist dat zich voornamelijk richt op het zuiden van het land. Innovencio-directrice Liesbeth Kraaijveld: “Niet alleen kennen we de regio goed, ook hebben we alle kennis in huis om succesvolle subsidieaanvragen te schrijven op allerlei disciplines. Als subsidieaanvraagbureau treden we niet alleen op als aanvraagschrijver, maar ook als sparringpartner om de ondernemer te helpen bij het uitkristalliseren van het idee dat past bij de richtlijnen en doelstellingen van de subsidieverstrekker. Dat verhoogt de kans op een subsidie en daarmee de professionele ontwikkeling van de regio.”

Geïnteresseerden kunnen te allen tijde contact opnemen met de adviseurs van Baat  en Innovencio voor een vrijblijvend gesprek over innovatie en subsidiekansen.

Andere berichten van Baat accountants & adviseurs: