Nieuwe AdvoCasso vestigingen in Sittard en Eindhoven:

Wie een TV heeft van minimaal 50 inch en een scherpte van 400 mhz, zal het kunnen zijn opgevallen: AdvoCasso en onze debiteurenbeheer dochter AdDebt zijn mouwsponsor geworden van Fortuna Sittard. Wie zoals ik een wat oudere televisie heeft, moet dit maar voor waar aannemen. Deze stap en het sponsoren van Fortuna komt niet alleen voort uit enorm respect voor wat Jo Abelshausen, Sjra Philippen en Peter Blanckers voor Fortuna gedaan hebben, maar vooral ook omdat laatstgenoemde nu zelfstandig een AdvoCasso-vestiging drijft vanuit de Milaanstraat 120 in Sittard (juist ja: de kantoren van het Fortuna stadion). Ook van daaruit gaat AdvoCasso de markt van zakelijke incasso’s bewerken. De keuze voor Fortuna en Sittard-Geleen is vooral tot genoegen van mijn aandeelhouder Charles Lückers, wiens vader in 1954 voor Gied Joosten de contracten voor de overstap naar betaald voetbal voor Fortuna opstelde (en ook toen al moest er geld bij in plaats van betaling te ontvangen, klaarblijkelijk heeft de familie Lückers wat met Sittard-Geleen). Laat duidelijk zijn dat we er nu wel met Peter Blanckers geld gaan verdienen, want onze specialisatie op zakelijke incasso’s werkt ook daar.

Tegelijkertijd hebben we de eerste stap buiten Limburg gezet door opening van de vestiging op Strijp-S in Eindhoven: een verdomd inspirerende omgeving, waar echt kennis wordt gedeeld: heel nuttig om met partners daar te gaan sleutelen aan de verdere digitalisering en upgrading van het AdvoCasso en AdDebt-concept.

Dit deed mijn aandeelhouder eerst wel wat pijn, met name dat we niet kozen voor de locatie van de Smart Service Campus in Heerlen; iets waar hij een enorme toekomst in ziet. Inmiddels is hij mij toch dankbaar, want hij verafschuwt afhankelijk te zijn van de overheid en vooral wanneer die zich weer keer op keer onbetrouwbaar manifesteert, zoals nu weer met de tussentijdse opzegging van het LED–project door de gemeente Heerlen. Dan toch maar liever een omgeving die geheel door ondernemers en met een enorm ondernemende geest wordt gerund en waar je van elkaar op aan kunt.

Marc Bartels
P.S. (Voor onze vrienden in Maastricht): vrees niet, we blijven ook MVV  sponsoren, ook al hebben we met enige angst het sponsorcontract  nageplozen, want er staat in dat bij promotie de prijzen flink stijgen.
Jammer als we dan volgend jaar weer niet tegen Roda spelen, want ook daar is mijn aandeelhouder juist weer fan van..

Andere berichten van AdvoCasso / AdDebt: