Nieuwe huisstijl voor Xillion:

Samen met tientallen klanten, relaties, vrienden en medewerkers hebben we in de middag kunnen genieten van interessante presentaties van partners en klanten.

Aan het begin van de avond stapten Roel & Jean op het podium om na een vlotte terugblik op de afgelopen 15 jaar, vooruit te kijken en trots de nieuwe huisstijl te onthullen. Na 15 jaar, waarin de huisstijl op wat kleine details na onveranderd is gebleven, was het tijd om de huisstijl aan te pakken en in een modern jasje te steken.

In ons logo staat de X centraal. Niet alleen omdat het de beginletter van onze naam is, maar ook omdat deze het samenbrengen van verschillende disciplines, producten en diensten symboliseert. Van buiten naar de kern van de ICT-oplossing. De letter X is opgebouwd uit kleine puntjes die bits symboliseren. De vier uiteinden lopen uit in een pijlpunt, waarmee we aangeven dat er niet naar slechts één oplossingsrichting gekeken wordt.

Samen met het nieuwe logo hebben we onze hele huisstijl aangepakt. Van het briefpapier tot de website. Neem gerust een kijkje op www.xillion.nl.

Office 365 Germany

Naast de nieuwe huisstijl waren we ook zeer verheugd bekend te kunnen maken dat we Microsoft Office 365 Germany gaan opnemen als nieuwe bouwsteen van onze diensten. Office 365 Germany (en Azure Germany) maken het sinds kort mogelijk om het potentieel van Office 365 in overeenstemming met de strenge Europese wet- en regelgeving te leveren.

In de komende weken zullen we meer bekend maken over de aankomende migratie naar Office 365 Germany en de nieuwe diensten die we op basis daarvan gaan aanbieden.

Voor het volledige verslag zie HIER het bericht op onze website.

 

Andere berichten van Xillion: