Raket advocaten :

Sinds kort is in Nederland het Amerikaanse fenomeen Rocket Lawyer actief. Met veel bombarie werd dit in Hollywood-stijl gelanceerd door een Steve Jobs achtige directeur. Het is een webplatform dat juridische diensten heel makkelijk toegankelijk maakt. Denk daarbij aan het kunnen stellen van vragen langs digitale weg, maar ook het automatisch genereren van contracten enzovoort.

Op zich is dat niet nieuw want wij doen dat bij Lückers Bedrijfsadvocaten ook al met behulp van de software van LegalThings en onder ons aparte merk LegalShares. Ook wij geloven in een veel groter gebruikersgemak als juridische diensten langs digitale weg en op intelligente wijze in huis te halen zijn zonder de kosten van een eigen jurist of van een klassiek werkende advocaat. Kijk maar eens op legalshares.nl.

Gaat LegalShares het winnen van Rocket Lawyer? Op zich brengen de Amerikanen niets nieuws en moeten nog een heel netwerk in Nederland opbouwen, daar waar LegalThings dat al heeft en waar LegalShares volledig gebruik van kan maken. Daar staat tegenover dat Rocket Lawyer wordt gesteund door Google en door de grote Amerikaanse zakenbank Morgan Stanly. Of Charles Lückers uit Vrusschemig  met zijn team daartegenop kan???

Wij vertrouwen daarop!
      
Charles Lückers 

www.luckers.nl 
www.advocasso.nl 
www.legalshares.nl 

Andere berichten van Luckers bedrijfsadvocaten: