Stadion Uitzenden breidt uit met kantoor in Venlo:

Het gebied Zuid- en Midden-Limburg wordt momenteel al stevig bezet door vestigingen van Stadion Uitzenden in Kerkrade, Sittard en Roermond.

De regio Noord-Limburg ontbrak nog, maar is nu een feit. Aan de rand van de stad in Venlo Zuid ligt nu onze vierde vestiging. “Het voordeel van deze locatie is dat we dichtbij de woonwijk zitten en op een steenworp afstand zijn onze opdrachtgevers gevestigd,” zo vertelt Gerwin Verbakel, kantoormanager Venlo. Samen met Guus Jeucken zorgen we voor de perfecte match tussen werkzoekenden en bedrijven.

Het is een groot gebied met meer dan 100.00 inwoners waar altijd iets te beleven valt. Zo kent Venlo de oudste carnavalsvereniging van Nederland, VVG Jocus en komend seizoen speelt VVV weer in de hoogste competitie van de Nederland. “We zitten dichtbij want de lichtmasten van ‘De Koel’ zijn vanuit het kantoor zichtbaar.”

Guus vervolgt; “Zo is er ontzettend veel bedrijvigheid in het vernieuwde centrum, maar ook op de industrieterreinen is er veel ontwikkeling. Venlo is al jaren lang de nr. 1 ‘Logistieke Hotspot’ van Nederland en dat komt door een enorme een bundeling van krachten. Ondernemers, onderwijs en de overheid investeren in de regio en dat loont. Wij zien, om deze reden, dan ook onze toegevoegde waarde in het gebied Venlo. Bedrijven in Venlo kunnen rekenen op professionele dienstverlening op het gebied van het uitzenden van flexwerkers. En daarnaast is onze actuele kennis en toepassing van de wet- en regelgeving voor veel bedrijven een welkome ondersteuning. We zijn trots op deze uitbreiding, maar kijken ook al voorzichtig uit naar Maastricht.”

Werken bij of via Stadion Uitzenden? Kijk op onze website voor de mogelijkheden.

www.stadionuitzenden.com   

 

Andere berichten van Stadion Uitzenden: