Stadion Uitzenden groeit!:

Traditiegetrouw staat de maand januari weer bol van de nieuwjaarsrecepties. En tegelijkertijd kijken we hier in Limburg alweer uit naar de volgende editie van het carnavalsfeest. Al met al zijn het mooie feestjes waarbij we tussendoor ook nog geld moeten verdienen, zo vertelt Pascal Dassen.

Op dit moment zitten we in de vierde week en kunnen we stellen dat het jaar goed is begonnen. Het zachte weer speelt natuurlijk een rol, maar tevens hebben wij profijt van onze eigen werkwijze.

Hoe een jaar gaat verlopen, is vaak afhankelijk van de beginperiode. Elk jaar beter starten dan het jaar ervoor betekent gewoonweg groei. Om ervoor te zorgen dat deze groei niet ten koste gaat van onze kwaliteit, zoeken we continue medewerkers die ons team willen komen versterken. Momenteel zoeken wij versterking op onze kantoren in Kerkrade en Roermond. We kunnen daar een Senior Intercedent toevoegen aan ons team om weer een volgende stap te zetten.

Onderdeel van onze werkwijze blijven de kernwaarden Humor, No-nonsense en Betrouwbaar. Spreekt je dit aan, dan zijn we snel in gesprek.

Ook in kennis groeit onze club elk jaar. We besteden veel aandacht aan de juiste toepassing van de wet-en regelgeving in Nederland en België. Gepaard met cursussen en workshops stomen we onze medewerkers klaar om klanten en flexwerkers te voorzien van de juiste informatie. Neem nou bijvoorbeeld de ‘inlenersbeloning’ wat een veel besproken onderwerp is. De flexwerker dient het loon te ontvangen volgens de cao welke van toepassing is op het betreffende bedrijf.

Op het moment dat je dan als uitzendbureau op de juiste manier mee kunt denken met een ondernemer of flexwerker ben je op de goede weg. Stadion Uitzenden is in ieder geval nog lang niet uitgegroeid. Onze ambities kennen geen grenzen, zolang het maar binnen onze kernwaarden past.

Pascal Dassen

www.stadionuitzenden.com

 

Andere berichten van Kompas Backoffice Services: