Syntra Bedrijfsopleidingen: 26 mei ADR-event voor de transportsector:

Het transport van gevaarlijke stoffen en goederen; wat houdt het in? En hoe voorkomt u dat gevaarlijke goederen duur worden? Kortom, u wilt dus meer weten over ADR?

In samenwerking met Atrium en St. Lodewijk Genk organiseert SYNTRA-bedrijfsopleidingen een ADR event waar door experts toelichting zal worden gegeven rond de wetgeving. Aangevuld met getuigenissen uit de praktijk en het overlopen van het open opleidingsaanbod voor arbeiders, bedienden, veiligheidsadviseurs en chauffeurs.

Op 26 mei bieden we u daarom een boeiende ochtend met interessante gastsprekers en een vrijblijvende netwerksessie aan. Het programma ziet er als volgt uit:

Datum: donderdag 26 mei
Startuur: 08.00 uur
Locatie: campus Hasselt – G. Verwilghensingel 40 – 3500 Hasselt
Prijs: gratis

Programma:

  • 08u00: Ontvangst met ontbijtkoeken
  • 09u00: Welkomswoord (Guido Houben) + wetgeving door de overheid (Roul Noé)
  • 09u15: Wetgeving rond ADR voor chauffeurs, arbeiders en bedienden door Jan Cox van St. Lodewijk
  • 09u30: Veiligheidsadviseur ADR Atrium (Pablo Coosemans)
  • 09u45: Getuigenis BCTN (David Huybrechts)
  • 10u00: Uitleg open agenda SYNTRA (Bart Roux) en toelichting maatwerk (Guido Houben)
  • 10u30: Netwerking
  • 11u00: Einde

Inschrijven? Klik HIER

 

Over Syntra:

SYNTRA-bedrijfsopleidingen organiseert professionele beroepsgerichte (maat)opleidingen, voor bedrijven, organisaties en overheidsinstanties. Het team van SYNTRA-bedrijfsopleidingen bestaat uit vijf mensen; Guido Houben, Leen Frisson, Liselot Van De Craen, Eef Hermans en Karolien Vanstraelen. U kunt bij hen terecht voor kortlopende opleidingen of bijscholingen, opleidingen op maat, opleidingsadvies én competentiemanagement.

Update de kennis binnen uw bedrijf, leer uw medewerkers nieuwe vaardigheden en technieken, of motiveer uw team met een gerichte opleiding. De mogelijkheden bij SYNTRA-bedrijfsopleidingen zijn eindeloos! Wij ontwikkelen volledige opleidingstrajecten op vraag van de klant. Zowel de inhoud, doelstellingen, locatie, tijd en/of docent worden bepaald in samenspraak met u. Bovendien helpen wij onze klanten de opleidingskosten te drukken door hen te informeren over de beschikbare sectorfondsen en subsidies.

Naast onze maatopleidingen bieden wij een uitgebreid assortiment kortlopende opleidingen (met officieel getuigschrift) en bijscholingen aan. Wilt u de nieuwste technieken beheersen, u professioneel versterken of uw expertise uitbreiden? Dat kan met een professionele kortlopende opleiding. SYNTRA-bedrijfsopleidingen voorziet zowel overdag als ’s avonds opleidingen, in alle sectoren, het hele jaar door, op elk van de zes campussen in Vlaanderen: Genk, Hasselt, Maaseik, Neerpelt, Tongeren en Westerlo.

Meer nog, SYNTRA-bedrijfsopleidingen gaat waar de actie is! Vanaf nu kunnen Nederlandse bedrijven ons aanbod aan bedrijfsopleidingen en onze diensten ook terugvinden op de Brightlands Chemelot Campus in Geleen (NL). Contacteer onze opleidingsadviseurs voor een gesprek en/of een vrijblijvende offerte. Of bezoek www.syntra-bedrijfsopleidingen.be om te investeren in uw meest waardevolle bezit: uw medewerkers!

Kijk HIER voor een volledig overzicht van Syntra-locaties en HIER voor meer informatie over SYNTRA-bedrijfsopleidingen.

 

Andere berichten van Fortio Bedrijfsopleidingen: