Uw bankzaken regelen waar u maar wilt:

Een vraag aan een adviseur, maar geen tijd om naar de bank te gaan? Geen probleem, dan komt de bank toch naar u toe? Thuis, in de sportkantine terwijl u op de kinderen wacht, in de pauze op uw werk. Of, in de bieb! Want ook daar is mobiele adviseur Rob Haane van Rabobank Westelijke Mijnstreek voortaan aanwezig. Dankzij een mooie, nieuwe samenwerking met De Domijnen.

Uw bankzaken regelen waar u maar wilt

Sinds een paar weken is Rob Haane op woensdagmiddag van 14:00 tot 17:00 te vinden tussen de boeken van de bibliotheek in Ligne in Sittard en in het Multifunctioneel Centrum De Grous aan de Heerstraat Centrum in Stein. En u mag hem daar gewoon ‘storen’. Om een vraag te stellen, een afspraak te maken of gewoon een praatje te maken. Rob is er namelijk speciaal voor u en helpt u graag met al uw vragen over uw dagelijkse bankzaken. Van betalen en sparen tot verzekeren en internetbankieren. Woont u niet in de buurt van de bieb? Bent u minder mobiel, of lukt het even niet om een oppas te regelen? Geen punt! Dan belt of mailt u Rob gewoon voor een afspraak. Rob is in het hele werkgebied van de bank actief en past zich van harte aan uw agenda en mogelijkheden aan. U regelt uw bankzaken dus echt waar u maar wilt. Lekker makkelijk, toch?

Van betekenis

Rob voelt zich al helemaal thuis in de bieb. Als de gelegenheid zich voordoet, zet hij zijn kennis graag ook breder in. Niets zo handig om bijvoorbeeld even aan te sluiten bij een computercursus en uitleg te geven over online bankieren. Of om na een voorleesmiddag kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met geld. Het hoeft echt niet altijd moeilijk te zijn om het verschil te maken. En dat is precies wat de Rabobank en culturele partner De Domijnen met deze unieke samenwerking beogen: van betekenis zijn in de kernen, zo goed mogelijk afgestemd op de wensen en behoeften van klanten, bezoekers en inwoners. Dichtbij, laagdrempelig en persoonlijk.

Dichtbij en betrokken

De Rabobank heeft in de voorbije jaren hard gewerkt aan het verbeteren en verbreden van haar virtuele dienstverlening. Klanten kunnen tegenwoordig snel en veilig online bankzaken regelen, waar en wanneer het uitkomt. Het persoonlijke contact, dat hierdoor wat meer op afstand is gekomen, wordt door sommige klanten echter als een gemis ervaren. Door met een adviseur aanwezig te zijn in de kernen, dichtbij huis, wordt opnieuw in een belangrijke behoefte voorzien. Niet alleen voor mensen die minder mobiel zijn, maar ook voor mensen met een volle agenda.

Ook voor u!
Dus heeft u een vraag waar u normaal gesproken de bank voor zou bellen, mailen of bezoeken en lukt het even niet om dat te doen? Dan kunt u Rob Haane appen, bellen of mailen voor een afspraak. Rob is bereikbaar via telefoonnummer 06-510 95 646 of per mail via Rob.Haane@rabobank.nl. Of spreek hem gewoon even aan, wanneer u hem ergens ziet, bijvoorbeeld als hij met zijn neus tussen de boeken zit…

Andere berichten van Rabobank Westelijke Mijnstreek: