Vermogensmanager Frank Eggen: “Vermogen moet voor u werken”:

U werkt elke dag keihard. Of u heeft jaren het beste van uzelf gegeven. Alle inzet en energie hebben tot een mooi vermogen geleid. U stopt met werken en dan blijkt ineens dat u niet dat kunt doen wat u had wíllen doen…. Geen fijn idee.

“Vermogen moet voor u werken”, zegt Vermogensmanager Frank Eggen bij Rabobank Centraal Zuid-Limburg, “het moet helpen om toekomstplannen uit te voeren. Op de manier die u voor ogen heeft. We zien nog te vaak ondernemers en particulieren die denken dat ‘het wel goed zit’. We snappen die gedachte – er staat immers een mooi vermogen –, maar we zorgen er liever voor dat het ook echt zo is.”

Vermogensplanning biedt zekerheid

“Met vermogensplanning heeft u die zekerheid”, vervolgt Frank. “Uw wensen zijn ons uitgangspunt. Met een team van vier specialisten richten we onze aandacht op uw doelen en ambities: een beleggingsspecialist, een financial planner, een vermogensmanager en een assistent vermogensmanager. Samen werken we aan het realiseren hiervan. We gaan bijtijds met u in overleg wanneer er zaken bijgestuurd moeten worden. Elke wetswijziging, fiscale verandering, verandering in de persoonlijke situatie of wens beïnvloedt het eindresultaat en de weg ernaar toe. Dat – en meer –monitoren wij continu.”

Unieke aanpak vermogenszorg

“Zoals gezegd, uw doelen zijn het uitgangspunt: hoe wilt u straks leven en wat heeft u daarvoor nodig? We brengen daarbij alle aspecten van uw vermogen in kaart: woning, bedrijfspand, beleggingen, waarde van de onderneming, investeringen, pensioen. De vier genoemde specialisten bekijken vanuit hun expertise of het optimale resultaat behaald wordt en of daarmee het gestelde doel bereikt wordt. Ook leveren wij vermogenszorg. Hiermee ontzorgen we de nabestaande(n) bij de afwikkeling van het testament of voeren als executeur testamentair de laatste wilsbeschikking uit. De manier waarop Rabobank vermogenszorg aanpakt is uniek in Nederland”, besluit Frank.
Een afspraak maken loont

Wilt u weten wat wij persoonlijk voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak met Frank Eggen of zijn assistent Marjan Crousen. Een afspraak loont!

Bel 045- 5619441

of mail vermogensmanagement.centraalzuidlimburg@rabobank.nl.

Andere berichten van Rabobank Centraal Zuid Limburg: