Wolfs Knops notarissen breidt dienstverlening uit met echtscheidingsmediation:

Na vorig jaar de basisopleiding legal mediation te hebben afgerond heeft Nancy Scheepers-van den Bosch, kandidaat notaris bij Wolfs Knops notarissen, nu ook de specialisatieopleiding scheidingsmediation afgerond!

Als u op een respectvolle manier wilt scheiden dan kan Nancy als scheidingsmediator uw echtscheiding van begin tot eind regelen.

In combinatie met haar expertise als kandidaat-notaris op het gebied van personen- en familierecht, erfrecht en onroerend goed is zij een ideale bemiddelaar in conflicten. Behalve het opstellen van een echtscheidingsconvenant en het maken van een ouderschapsplan kan meteen een akte van verdeling worden opgemaakt (voor de verdeling van onroerend goed) en kunnen bestaande testamenten doorgelicht en aangepast worden. Een extra voordeel is dat de (kandidaat)notaris de gemaakte afspraken meteen kan vastleggen in een notariële akte. Zo’n akte heeft dezelfde rechtskracht als een vonnis van een rechter.

Kortom: wij bieden u een one-stop-shop waar alles, van bemiddeling in het conflict tot vastlegging van afspraken in akten, bij één loket geregeld kan worden. Dat maakt het proces tijd- en kostenbesparend.
Mediation bespaart tijd en geld en: u blijft met elkaar in gesprek en rondt de scheiding op een correcte en respectvolle manier samen af.

Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen ? Bel ons voor het maken van een afspraak.

Andere berichten van Wolfs|Knops Notarissen: